0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Kies dit jaar nog een lichtstraat in uw dak!

Wilt u graag een lichtstraat in uw dak? Of twijfelt u nog? Hoe dan ook bent u bij de budget lichtstraten, van RnW Lichtstraten, aan het juiste adres! Als u bij ons niet de ideale lichtstraat vindt voor een dak weten wij het ook niet meer. Daarom zetten we graag de mogelijkheden en voordelen van onze lichtstraten op een rijtje.

Waarom kiezen voor een lichtstraat dak?

Altijd al meer daglicht in huis willen hebben? Heeft u een te donkere aanbouw of overkapping waar lichtinval meer dan welkom zou zijn? Of wilt u een andere donkere ruimte omtoveren tot een fijne leef- of werkplek? Dan is een lichtstraat van RnW dé oplossing voor u. Onze lichtstraten kunt u niet alleen door ons laten plaatsen, maar u kan dit zelf ook doen. Met een zelfbouw lichtstraat kunt u snel aan de slag gaan en uw eigen planning hanteren. RNW lichtstraten zijn niet alleen van een veilig constructie, maar hebben tevens goede isolatiewaarden om geen warmte te verliezen onder uw aanbouw of veranda.

Welke lichtstraten kunnen in uw dak?

Wij bieden u de beste budget lichtstraten aan, maar dan van de beste kwaliteit. Bij ons kiest u een schilddak lichtstraatzadeldak lichtstraatlessenaar lichtstraat of lessenaar lichtstraat tegen gevel. 

Aanbod lichtstraten

Voordelen aan een lichtstraat

Om mee te beginnen, kunnen we er niet onderuit dat een lichtstraat er hartstikke aantrekkelijk uitziet. Het geeft echt een luxe uitstraling aan uw woning of veranda, maar dat is niet het enige. Een budget lichtstraat is ook goed voor uw portemonnee op de langere termijn; door het goed isolerende UV-veiligheidsglas blijft kou goed buiten en warmte binnen. Besparen op uw energierekening gaat hiermee hartstikke goed! Het extra daglicht in huis is ook erg goed voor uzelf en uw gemoedstoestand. Het is nou eenmaal zo dat daglicht bijdraagt aan blijheid, productiviteit en gezondheid. Voordeel nummer vier heeft te maken met ruimte; voor veel mensen zorgt extra daglicht voor een ruimtelijker gevoel in een woning; vooral wanneer u een laag dak heeft kunt u met een lichtstraat veel hoogte winnen. Om mee af te sluiten vertellen we u graag dat onze lichtstraten geheel onderhoudsvrij zijn; he-le-maal geweldig toch?!

De beste materialen voor een lichtstraat

Onze lichtstraten zijn van hout, aluminium en een combinatie hiervan. Voor ieder zijn smaak en wensen zit er wel een fijne lichtstraat tussen. Benieuwd voor welk materiaal lichtstraat u moet gaan? We leggen het graag uit om de keuze makkelijker te maken.

Aluminium lichtstraten

Naast dat een aluminium lichtstraat onderhoudsvrij is, net zoals onze andere budget lichtstraten, is hij goed bestand tegen water. Dit komt door het condens afvoersysteem! Het systeem is zowel lucht- als waterdicht. Maar zitten er ook nog nadelen aan hoor ik u denken? Die zijn er wel in vergelijking met houten lichtstraten. Aluminium lichtstraten zijn in minder afmetingen beschikbaar, duurder dan de andere twee materiaal varianten en daarnaast ook minder goed geïsoleerd dan hout. Toch kan u het beste kiezen voor de aluminium lichtstraat als u voor een duurzame optie wilt gaan! 

Houten lichtstraat

Hout geeft een heel andere sfeer dan aluminium. In uw ogen misschien wel een knussere sfeer dan alleen aluminium, maar het kan juist ook weer een minder luxe uitstraling geven dan aluminium. Hoe dan ook, hout is wel het beste isolerende product van de keuze lichtstraat materialen. Hiermee kan u het beste warmte binnenhouden en kou buiten houden. Echter is hout wel het minst onderhoudsvriendelijke materiaal van al onze lichtstraat varianten. Hout kan rotten en scheuren, waardoor jaarlijks onderhoud zeker een vereiste is! Toch zorgt de prijs van hout ervoor dat het een aantrekkelijke keuze is voor een lichtstraat. Hiernaast kan hout ook gemakkelijk in allerlei afmeting gezaagd worden, waardoor dit voor meer woningen of veranda's dé beste keuze is.  Het houten frame kan ook nog eens in uw gewenste kleur geschilderd worden, zodat u het écht helemaal naar wens kan maken. 

Hout & aluminium combi lichtstraten

Kan u niet kiezen tussen hout en aluminium? Dat begrijpen wij heel goed. Daarom kiest u bij ons ook gewoon een combinatie lichtstraat. Hierbij is het frame van hardhout en de buitenkant van gepoedercoat aluminium. Door de combinatie is het mooie dat wij deze soort lichtstraat ook in talloze afmetingen kunnen leveren. Uiteraard kan ook dit frame geverfd worden om het zo veel mogelijk naar uw smaak te maken. Als klap op de vuurpijl zitten er gewoon geen nadelen aan deze soort lichtstraat.

Lichtstraat op maat

Budget lichtstraten

 

lichtstraat dak

 

Kies een prachtige lichtstraat in uw dak!

Profiteer van onze scherpe prijzen en kies dit jaar nog voor een lichtstraat in uw dak! Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige lichtstraten tegen een betaalbare prijs. Of u nu meer daglicht in huis wilt, een donkere ruimte wilt transformeren of een luxueuze uitstraling aan uw woning of veranda wilt geven, onze lichtstraten bieden de ideale oplossing. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de lichtstraat zelf te plaatsen met onze zelfbouw-optie, waardoor u flexibiliteit heeft en uw eigen planning kunt hanteren. Onze lichtstraten zijn niet alleen veilig en goed geïsoleerd, maar ze bieden ook energiebesparing op de lange termijn dankzij het isolerende UV-veiligheidsglas. Het extra daglicht heeft ook een positief effect op uw gemoedstoestand en gezondheid. Daarnaast zorgt een lichtstraat voor een ruimtelijker gevoel in uw woning, vooral bij lage daken waar u met een lichtstraat extra hoogte kunt creëren. Tot slot zijn onze lichtstraten volledig onderhoudsvrij, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe lichtinval. Ontdek nu de verschillende soorten lichtstraten die wij aanbieden, zoals schilddak lichtstraten, zadeldak lichtstraten, lessenaar lichtstraten en lessenaar lichtstraten tegen de gevel. Maak uw keuze en geniet van de vele voordelen die een lichtstraat in uw dak te bieden heeft!

Contact