0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Lichtstraat specialist bij Eindhoven

Welkom bij RnW Lichtstraten; de beste plek nabij Eindhoven om een lichtstraat te kopen!

Onze lichtstraten zijn de perfecte manier om natuurlijk licht in uw huis of kantoor te brengen. Door onze unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen, zorgen wij ervoor dat uw ruimte er ruimer uitziet en voelt. De lichtstraten zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Onze professionele team zal u helpen bij het ontwerpen, meten en installeren van uw lichtstraat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie.

Lichtstraat zelfbouw

Bij RnW bieden wij ook de mogelijkheid om uw eigen lichtstraat te bouwen. Wij bieden alles wat u nodig heeft, van materialen tot professioneel advies. Met onze uitgebreide instructies en ondersteuning kunt u een prachtige lichtstraat bouwen die perfect past bij uw huis , uitbouw of kantoor. 

Uitbouw met lichtstraat

Een uitbouw met een lichtstraat is een geweldige manier om uw ruimte ruimtelijker te laten lijken in een omgeving vol daglicht. Ons team kan u helpen bij het ontwerpen, meten en installeren van een lichtstraat in uw uitbouw, zodat u kunt genieten van een aangename ruimte. Naast dat u op Budgetlichtstraten.nl een lichtstraat kan kopen, kan u uw toekomstige lichtstraat ook bij ons nabij Eindhoven komen bekijken.

Veranda met lichtstraat

Een veranda met lichtstraat is de perfecte manier om uw buitenruimte te verlengen en te genieten van natuurlijk licht, zelfs als het weer niet zo goed is. Wij bieden verschillende soorten lichtstraten aan die perfect passen bij uw veranda, ongeacht het formaat of het materiaal van uw veranda. Onze lichtstraten zijn ontworpen om de zonnestralen te filteren en de warmte binnen te houden, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen de regen. Zo kunt u op elk moment van het jaar genieten van uw veranda en uw buitenruimte naar een hoger niveau tillen.

Lichtstraat soorten

Bij RnW bieden wij een breed scala aan lichtstraat soorten aan. Van polycarbonaat tot glas, van wit tot zwart en van veel tot weinig ramen, we hebben het allemaal. Onze lichtstraat soorten zijn geschikt voor elk soort dak, van platte daken tot hellende daken. Wij helpen u graag telefonisch, via de mail of in het echt, bij het kiezen van de juiste lichtstraat voor uw specifieke situatie en wensen. 

 

lichtstraat Eindhoven

Lichtstraat in overkapping

Onze lichtstraten zijn ook geschikt voor tuinoverkappingen. Onze unieke ontwerpen zorgen ervoor dat uw nieuwe overkapping er prachtig uitziet met lichtstraat erin. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw huidige overkapping te renoveren met daarin een lichtstraat. Zo kan u ook op donkere dagen en donkere dagdelen genieten van een fijne portie daglicht! Hoe meer daglicht, hoe beter de gemoedstoestand. Waar wacht u op?!

Plat dak met lichtstraat

Onze lichtstraten zijn ook geschikt voor platte daken. Onze unieke ontwerpen zorgen ervoor dat uw platte dak er helderder uitziet en voelt. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw platte dak te renoveren met een lichtstraat, zodat u kunt genieten van natuurlijk licht terwijl u bespaart op energiekosten. Bovendien kunt u een lichtstraat kopen bij Eindhoven bij Budgetlichtstraten.nl voor een scherpe prijs.

Koop een lichtstraat nabij Eindhoven

Met onze scherpe prijzen en uitstekende service, zijn wij de perfecte keuze voor uw volgende lichtstraat project in de buurt van Eindhoven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bestel nu uw lichtstraat via onze showroom bij Eindhoven of  gewoon op Budgetlichtstraten.nl en ervaar onze goede service!