0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Unieke overkapping met lichtstraat toevoeging!

Wanneer u een overkapping heeft of nog moet aanschaffen, is een lichtstraat hierin een fijne toevoeging. Het daglicht van buiten ervaren terwijl u overdekt zit! Kies voor een lichtstraat die past bij de stijl van uw overkapping en krijg de overkapping van uw dromen.

Overkapping mooier maken? Ga voor een overkapping met lichtstraat!

Zowel een overkapping die grenst aan uw huis als een losstaande overkapping is geschikt voor een lichtstraat. Met een budget lichtstraat in uw overkapping aan huis verlengt u als het ware uw woning. Met losstraande overkapping met lichtstraat creert u weer een soort tweede mini-woning verderop in uw tuin. 

Budget lichtstraten

In onze eigen werkplaats maken we de lichtstraten voor u op maat. Hierdoor leveren wij altijd snel en tegen een zeer scherpe prijs. Al onze lichtstraten zijn budget, maar er is één echte budget variant: ons Budget lichtstraat vrijstaand lessenaarsdak.

Soorten lichtstraten

De verschillend in onze lichtstraten zijn gebaseerd op het aantallen vlakken en de vorm dat het dak heeft. Een zadeldak lichtstraat heeft zes vlakken, een schilddak lichtstraat heeft in het midden 4 vlakken en daarnaast nog 8 kleinere vlakken. Als laatste heb je voor een overkapping ook de mogelijkheid voor een lessenaar lichtstraat. Deze variant heeft 2 glazen vlakken.

Bekijk alle lichtstraten

Lichtstraat op maat

Een lichtstraat op maat kost bij RnW niet te veel. U krijgt van ons maatwerk zonder een meerprijs te betalen! Wilt u een lichtstraat met afwijkende afmetingen? Vul dan de afmetingen in bij opmerkingen in de offerte. Kies tevens het type glas en de kleur voor de bovenzijde van de lichtstraat. U kunt uitgaan van een levertijd van 4-6 weken. 

Overkapping met lichtstraat

Voorraad Lichtstraten

Voor iedereen die snel wilt schakelen hebben we een aantal formaten ook standaard leverbaar:

  • 200×100
  • 250×100
  • 300×100
  • 300×150
  • 350×150
  • 400×150

Voordelen van Rnw Lichtstraten

Onze budget lichtstraten voor in een overkapping, hebben een aantal fijne voordelen. Ze zijn niet alleen gemaakt van duurzaam materiaal (meranti komo hout), maar zijn ook nog eens goed beschermd doordat ze twee keer zijn ingespoten met grondlak. Tevens is de buitenkant voor een mooie afwerking nog gemaakt van gepoedercoat aluminium. Wanneer je onder een overkapping zit met lichtstraat wil je niet dat het glas van de lichtstraat zich begeeft. Daarom zijn RnW lichtstraten allen voorzien van veiligheidsglas volgens wettelijke normen. De lichtstraten worden zo geleverd dat u ze gemakkelijk zelf kan plaatsen!

Uw droomoverkapping

Of u nu kiest voor een overkapping met glazen schuifwand, een houten overkapping of een andere variant, wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomoverkapping. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw buitenruimte. Met een overkapping met lichtstraat kunt u het hele jaar door genieten van het buitenleven in een comfortabele en stijlvolle omgeving.