0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Plat dak met lichtstraat gewenst? Wij helpen u graag!

Heeft u thuis een plat dak? En wilt u deze voorzien van een mooie lichtstraat voor extra daglicht in huis? Dan bent u bij Budgetlichtstraten.nl aan het juiste adres. Wij leveren de lichtstraat van uw wensen! Ontdek uw favoriete lichtstraat en bestel deze online.

De voordelen van extra daglicht

Of u nu een lichtstraat nodig heeft in het platte dak van uw huis of overkapping; extra daglicht is overal fijn! Het brengt zowel voordelen mee aan uzelf als aan uw woning. Daglicht is ten eerste hartstikke gezond voor de gemoedstoestand; het maakt mensen vrolijker én productiever. Wanneer u uw bureau onder een plat dak met lichtstraat zet, kan u zo heerlijk werken met daglicht. Daarnaast kan of aanbouw of uitbouw ook ruimtelijker ogen door de extra hoeveelheid daglicht. Mocht u uw huis in de toekomst willen verkopen zorgt een plat dak met lichtstraat ook voor extra waarde. Het geeft namelijk een prachtige uitstraling en afwerking. Een ander voordeel, dat in deze tijd erg gunstig is, is besparen op de energierekening. De glazen die in een lichtstraat voor platte daken dak zitten, zijn van goed geïsoleerd veiligheidsglas. Tevens hebben ze een UV-werende werking. Door deze twee functies blijft de warmte beter hangen en kan kou minder goed de ruimte betreden onder een plat dak met lichtstraat. Wat ook mooi meegenomen is, is dat een lichtstraat geheel onderhoudsvrij is. Dus... wanneer schaft u een lichtstraat aan voor uw platte dak?

Soorten lichtstraten

Wij hebben niet één, maar wel drie verschillende soorten lichtstraten voor een plat dak, gebaseerd op materiaal. 

Houten lichtstraat

Een volledig houten lichtstraat is een logische keuze wanneer u houdt van een warme sfeer. Naast dat het glas goed isolerend is, is hout ook goed isolerend om nog eens extra de warmte te behouden en de kou tegen te houden in de ruimte eronder. Het fijne aan hout is dat het makkelijk te zagen is op welke maat dan ook. Hierdoor kiest u gemakkelijk voor een lichtstraat op maat. Laat het frame in uw favoriete kleur schilderen om de lichtstraat in uw platte dak echt helemaal naar wens te maken. Let er wel op dat houten lichtstraten goed onderhouden dienen te worden. Het materiaal kan in de loop der jaren altijd scheuren of rotten, dus jaarlijks onderhoud is zeer belangrijk!

Aluminium lichtstraat

Een aluminium lichtstraat is door haar materiaal stevig en gaat lekker lang mee. U heeft door het condens afvoersysteem ook geen last van lucht- en water. Wel zo fijn! Het materiaal is echter wel duurder dan hout, maar dan heeft u natuurlijk ook wel echte kwaliteit. Het materiaal is minder makkelijk op maat te maken, vergeleken met hout, waardoor er beperkte maten beschikbaar zijn. Gaat u voor een aluminium lichtstraat in een plat dak?

Hout & aluminium combinatie lichtstraat

Komt u er niet uit over welk soort lichtstraat op uw platte dak mag komen? Dan gaat u toch gewoon voor de combinatie lichtstraat. Deze heeft echt alleen maar voordelen en nul nadelen. De buitenzijde is van gepoedercoat aluminium en het frame is van hout. Kies jij voor deze duurzame, onderhoudsvrije, betaalbare, goed geïsoleerde en naar wens te maken lichtstraat?

plat dak met lichtstraat

Plat dak met lichtstraat? Deze soorten kan u kiezen!

Bent u een Nederlander of Belg die behoefte heeft aan meer natuurlijk daglicht in een bepaalde ruimte? Kies dan een lichtstraat uit ons uitgebreide assortiment. 

Lichtstraat op maat

Lichtstraat zelf bouwen

Wenst u meer daglicht in uw woonkamer, keuken of serre? Overweeg de keuze voor een plat dak met lichtstraat! Wij hebben een grote voorraad budget lichtstaten en leveren hierdoor gegarandeerd binnen twee weken door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Bij ons vindt u lichtstraten voor een plat dak tegen de scherpste prijzen!

Naast alle glazen lichtstraat constructies kan u bij ons ook terecht voor complete overkappinge, serres en verandas met geïntegreerde lichtstraten.

De levertijd van onze maatwerk lichtstraten is circa 4-6 weken.

De beste lichtstraten specialist bij Eindhoven

Dus bent u op zoek naar meer natuurlijk licht in uw huis of kantoor op een efficiënte manier? Overweeg dan zeker een lichtstraat op uw plat dak! Bij RnW Lichtstraten zijn we experts in het ontwerpen en installeren van prachtige lichtstraten voor elk type dak, inclusief platte daken. Onze hoogwaardige materialen en unieke ontwerpen zorgen ervoor dat uw ruimte er helderder en ruimer uitziet, terwijl u bespaart op energiekosten. Of u nu op zoek bent naar een aluminium lichtstraat of een luxe variant, wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte lichtstraat voor uw situatie en behoeften. Neem gerust contact op of bezoek onze showroom nabij Eindhoven om onze prachtige lichtstraten zelf te zien en te ervaren! Laat u inspireren voor een plat dak met lichtstraat! In onze showroom kunt u al onze modellen en oplossingen bekijken. Neem gerust contact op als u alvast meer wilt weten over uw toekomstige glazen lichtstraat!

Contact opnemen