0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Musthave: lichtstraat in overkapping

Bent u van plan om een overkapping te maken of heeft u er al één? Met de lichtstraten van RnW Veranda's maakt u uw overkapping helemaal af! 

Wat is een overkapping met lichtstraat precies?

Een manier om meer natuurlijk daglicht te creeren doet u met een lichtstraat in de overkapping. Dit is een rechthoekig raam met een specifieke vorm, zo heb je in het raam meerdere vlakken met tussen frames. Zo ervaart u nog meer het gevoel van buiten, maar dan overdekt. Overdag kunt u de overkapping zo op een echt natuurlijke manier verlichten. 's avonds kan dit natuurlijk met onze lampjes! Ons hele assortiment voor veranda's en overkappingen vindt u hier.

Welke lichtstraten zijn er?

Bij RnW Buitenleven vindt u verschillende lichtstraten. Deze hebben allen een iets andere lichtinval door de verschillende vlakken, vormen en frames. Een zadeldak lichtstraat, schilddak lichtstraatm lessenaar lichtstraat en budget lichtstraat vallen onder ons aanbod lichtstraten. Een zadelzak heeft 6 vlakken, een schilddak lichtstraat 8 grotere vlakken in het midden met 8 kleine vlakken aan de zijkant, een lessenaar lichtstraat bestaat uit twee vlakken én een budget lichtstraat ook. Bekijk een impressie van al onze lichtstraat modellen om een beter beeld te krijgen voor uw keuze. 

 

Hoe schaf ik een lichtstraat aan?

Bij RnW Veranda's ontvangt u uw lichtstaat voor de overkapping zeer snel in huis na online bestellen. Wij hebben een grote voorraad van standaard formaten, waardoor wij deze binnen twee weken bij u kunnen leveren (muv Waddeneilanden). Vanaf slechts €35,- bezorgen wij door heel Nederland (exclusief de Waddeneilanden).Ook leveren wij in België en Duitsland (vraag naar de voorwaarden). Let op: bij lichtstraten is dit € 75,00 

Zelf een lichtstraat monteren

De budget lichtkoepels van RnW Buitenleven worden als bouwpakket bij u thuisbezorgd. Een lichtstraat op maat installeert u heel eenvoudig zelf. Inclusief een handleiding die wordt meegeleverd. Koopt u ook uw lichtstraten voor in een overkapping bij ons? Door zelf te monteren scheelt het veel tijd! Door onze grote voorraad kunt u op elk gewenst moment starten met het plaatsen van uw lichtstraat. Komt u er toch niet uit? Bel ons even of bezoek onze showroom.

Budget lichtstraten

Onze lichtstraten zijn goed betaalbaar! In onze eigen werkplaats maken we de lichtstraten voor u op maat. Hierdoor leveren wij altijd snel en tegen een zeer scherpe, concurrende prijs.

Liever een lichtstraat in uw veranda?

Het kan natuurlijk ook dat u juist een veranda hebt of wilt aanschaffen. Alles over een lichtstraat in een veranda leest u hier. 

Lichtstraten bij Eindhoven

Wij zijn dé specialist in lichtstraten in de regio Eindhoven. Met onz hoogwaardige materialen, unieke ontwerpen en professionele installaties zorgen ze ervoor dat natuurlijk licht uw huis of kantoor binnenstroomt. Of u nu op zoek bent naar een luxe lichtstraat, een budget lichtstraat, een aluminium lichtstraat, of een lichtstraat voor een plat dak of veranda, RnW heeft het allemaal. Met onze jarenlange ervaring en uitstekende service bent u verzekerd van een lichtstraat van topkwaliteit.