0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Veranda met lichtstraat

Bent u op zoek naar een mooie veranda met lichtstraat? Dan bent u bij RnW Lichtstraten aan het juiste adres. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor uw lichtstraat, maar voor het totaalpakket. Wij leveren namelijk mooie veranda's, overkappingen, lichtstraten en schuifwanden. Alles om ervoor te zorgen dat u optimaal van het buitenleven geniet. 

Een lichtstraat in uw veranda

Waarschijnlijk heeft u gekozen voor een veranda zodat u nog meer van buiten kunt genieten. In een veranda kunt u namelijk heerlijk binnen zitten. Beschut tegen wind en regen terwijl u van de tuin geniet. Een veranda is helaas wel vaak een soort hok, zonder ramen veel licht. Met een lichtstraat kunt u ervoor zorgen dat er toch veel daglicht in uw veranda naar binnen valt. Zo geniet u overdag van een mooie lichtinval in uw veranda.

Welke lichtstraat kies u?

Bij RnW Lichtstraten vindt u verschillende soorten lichtstraten. Afhankelijk van uw dakconstructie en afmeting, kunt u kiezen voor een geschikte lichtstraat. U heeft de keuze uit een zadeldak lichtstraat; dit is een lichtstraat met aan twee zijdes glas en een nok in het midden. Een schilddak lichtstraat; deze lichtstraat heeft aan vier zijdes licht en vang hierdoor veel licht op. Een lessenaar lichtstraat; een lichtstraat met één schuine zijde. Een lessenaar lichtstraat tegen gevel; deze lichtstraat heeft één schuine zijde en wordt tegen de gevel geplaatst.

Bekijk alle lichtstraten

Veranda met lichtstraat kopen

Wanneer u op zoek bent naar een veranda met lichtstraat , is RnW Lichtstraten uw specialist. Wij kunnen uw huidige veranda voorzien van een veranda, maar we kunnen ook een complete veranda met lichtstraat verzorgen. In onze showroom kunt u ons aanbod bekijken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed voorzien van advies. Daarnaast krijgt u bij ons 10 jaar garantie, snelle levering, uitstekende service en zijn wij iedere dag bereikbaar.

Bij ons ontvangt u een lichtstraat zelfbouw, deze kunt u zelf gemakkelijk monteren. Een budget lichtstraat van zeer hoge kwaliteit en op maat voor u gemaakt.

Veranda met lichtstraat